مواد لازم جهت تهیه آب طعمدار هندوانهای
هندوانه مقداری
ریحان تازه مقداری
آب معدنی یا آب گاز دار مقدار لازم
دستور پخت آب طعمدار هندوانهای
طرز تهیه : هندوانه را خوب بشویید تا پوست سبز آن تمیز شود. سپس بهمراه پوست به تکه های کوچک برش بزنید و داخل گوشت هندوانه را با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.nداخل پارچ آب را با یخ ، برش های هندوانه و برگ های ریحان پر کنید سپس به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم ها جذب یخ شود ، پس از این مدت به مقدار لازم آب داخل پارچ بریزید و مخلوط کنید. آب طعم دار را صاف کنید و داخل لیوان بریزید و نوش جان کنید.