مواد لازم جهت تهیه آب نبات لیمویی

دستور پخت آب نبات لیمویی

آبنبات لیمویی
شکر 1/2 لیوان . آب 1/4 لیوان . آبلیمو 1 قاشق غذاخوری . کرم تارتار 1/2 قاشق چایخوری
اسانس لیمو 2 قاشق چایخوری . پودر قند 2 قاشق غذاخوری . رنگ خوراکی زرد مقداری
طرز تهیه : شکر ، کرم تارتار و آب را داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت قرار دهید ، هم بزنید تا شروع به جوشیدن کند ، پس از اینکه کمی جوشید از روی حرارت بردارید و آبلیمو را اضافه کنید.
سینی یا کاغذ روغنی را چرب کنید و مایه آبنبات را روی ان بریزید ، رنگ خوراکی و اسانس لیمو را اضافه کنید و با استفاده از قاشق یا کاردک مدام هم بزنید ( ورز دهید ) تا حالت شلی و چسبندگی ابنبات از بین برود و ابنبات جمع شود.
با استفاده از قیچی یا چاقو خمیر ابنبات را تکه تکه کنید و هر تکه را با دست گرد کنید سپس تکه های ابنبات را داخل پودر قند بزنید تا آماده شود.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *