مواد لازم جهت تهیه اشترودل سیب
آرد 3 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
شکر 1 قاشق غذاخوری
آب 1/2 لیوان
نمک 1/2 قاشق چایخوری
کره 50 گرم
سیب 500 گرم
آرد سوخاری 1/2 لیوان
کشمش 1/2 لیوان
مغز بادام یا گردوی خرد شده 1/2 لیوان
پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری
شکر 1/2 لیوان
دستور پخت اشترودل سیب
طرز تهیه : آرد را داخل کاسه ای بریزید و مرکز آن را گود کنید. سپس تخم مرغ ، آب ، 1 قاشق غذاخوری شکر و نمک را در مرکز آرد بریزید و از اطراف کم کم مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید.
خمیر را خوب ورز دهید تا یکدست شود. خمیر را گرد کنید و 30 دقیقه داخل کاسه ای که چرب کرده اید استراحت دهید ( ورز دادن خمیر همانند شکل به صورت رفت و برگشت میباشد ).
در مدتی که خمیر استراحت میکند میتوانید مواد میانی خمیر را آماده کنید ( البته پیشنهاد میکنم مواد میانی اشترودل را از چند ساعت قبل مخلوط کنید تا طعم ها جذب هم شوند ).
سیب ها را پوست بکنید و به قطعات کوچک خرد کنید. کره را داخل ماهیتابه بریزید تا آب شود ، آرد سوخاری را به کره اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس داخل کاسه ای بریزید و نصف لیوان شکر ، پودر دارچین ، کشمش و مغز بادام یا گردوی خرد شده را اضافه و خوب مخلوط کنید.
خمیر را با وردنه روی سطح کار به شکل مستطیل باز کنید ، سعی کنید خمیر کاملا نازک پهن شود ( بهتر است برای راحتی کار خمیر را روی کاغذ روغنی پهن کنید ) ؛ پس از پهن کردن خمیر مواد را روی خمیر بریزید و خمیر را از دو طرف بسته بندی کنید ( ابتدا یک لایه خمیر را روی مواد بیاورید و بعد لایه بعدی را روی خمیر قرار دهید ).
اشترودل را داخل سینی فر و روی کاغذ روغنی قرار دهید ، روی اشترودل را با چاقو خط هایی بیندازید سپس سینی را داخل فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 40 – 45 دقیقه قرار دهید تا ترد و طلایی شود سپس از فر خارج کنید ( بهتر است در زمان پخت هر 15 دقیقه روی خمیر را با کره چرب کنید ).