مواد لازم جهت تهیه املت خرما

خرما 12 عدد
تخم مرغ 6 عدد
مغز گردو 6 عدد
کره 1 قاشق غذاخوری
روغن ، نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور پخت املت خرما

طرز تهیه : ابتدا هسته خرماها را در بیاورید. خرما ها را به چند قسمت تقسیم کنید و به همراه گردو های خرد شده در کمی روغن و کره تفت دهید.
پس از اینکه کمی رنگ خرماها تیره شد و بافت نرم تری پیدا کرد تخم مرغ ها را تک تک درون تابه بشکنید و با قاشق مخلوط کنید ، در انتها نیز به مقدار کافی نمک و فلفل بریزید و در ظرف مناسب به همراه نان سرو نمائید.
نکته ها : این غذا مناسب برای صبحانه یا عصرانه است و بدلیل وجود خرما در این غذا خاصیت انرژی زایی بسیار خوبی دارد . میتوانید کره و مغز گردو را به کار نبرید ، حتی با خرما و تخم مرغ هم این غذا دارای طعمی فوق العاده است.
باید با حرارت ملایم این غذا را اماده کنید ، بدلیل وجود قند در خرما امکان سوختن ان زیاد است پس مرتب ان را چک کنید. میتوانید تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه بشکنید و پس از مخلوط کردن به خرماهای سرخ شده اضافه نمائید.
اندازه خرماها بستگی به خودتان دارد ، هرچه خرما ریز تر باشد زودتر سرخ خواهد شد.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *