مواد لازم جهت تهیه بستنی پسته ای

پسته ی خام 1 لیوان
پسته آسیاب شده نصف لیوان
شکر 3/4 لیوان
شیر 2 لیوان
زرده تخم مرغ 4 عدد
خامه زده شده 1 لیوان
زعفران
وانیل

دستور پخت بستنی پسته ای

طرز تهیه: 1/4 لیوان شکر و پسته ی خام را در میکسر بریزید و خوب آسیاب کنید.
شیر را به همراه مخلوط پسته و شکر روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس از روی حرارت بردارید.
در ظرفی زرده ها و نصف لیوان شکر باقی مانده را با یکدیگر هم بزنید. به تدریج شیر داغ را اضافه کنید.
مایع را به شیر جوش انتقال دهید و تقریبا 10 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا غلیظ شود.
مواد را به ظرفی انتقال دهید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید.
خامه زده شده و پسته های خرد شده را به مخلوط بستنی اضافه کنید و در بستنی ساز بریزید.
نکته: می توانید از کمی نشاسته جهت قوام بستنی در حین جوشاندن شیر استفاده کنید.
در صورتی که بستنی ساز در دسترس ندارید می توانید مخلوط بستنی را در فریزر بگذارید و هر نیم ساعت یکبار از فریزر بیرون بیاورید و هم بزنید. این کار را 3 تا 6 بار می توانید انجام دهید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *