مواد لازم جهت تهیه بیسکوئیت دبل چاکلت
کره نرم شده 1/2 فنجان
شکر 2/3 فنجان
پودر کاکائو خالص 1/4 فنجان
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
آرد 1 و 3/4 فنجان
شکلات سفید 30 گرم
چیپس شکلات نیمه شیرین 3/4 فنجان
دستور پخت بیسکوئیت دبل چاکلت
طرز تهیه: در یک کاسه بزرگ کره و شکر را بریزید و با همزن برقی آنقدر بزنید تا کرمی روشن و پفدار حاصل شود. کم کم پودر کاکائو و بیکینگ پودر را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه هم بزنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید.آرد را نیز اضافه کنید و با چنگال مخلوط کنید. پس از آن شکلات سفید و چیپس های شکلات را به خمیر اضافه کنید و کمی ترکیب کنید. روی خمیر را بپوشانید و به مدت ده دقیقه استراحت بدهید.
فر را روشن کنید و تا دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر را به دو بخش تقسیم کنید و هرکدام را لوله کنید تا به طول 10 سانتیمتر برسد. کف سینی شیرینی پزی را اندکی چرب کنید و خمیرهای لوله شده (قرص ها) را با فاصله 10 سانتیمتر از هم داخل سینی قرار دهید. با دست کمی آنها را فشار دهید تا اندکی تخت شوند.
سینی را به مدت 20 الی 25 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. در اواخر پخت بیسکوئیت ها را چک کنید ، یک خلال دندان داخل آن فرو کنید، اگر تمیز بیرون آمد یعنی آماده است. سینی را از فر خارج کنید و 5 دقیقه اجازه دهید تا خنک شود. سپس آن ها را با احتیاط به یک توری فلزی منتقل کنید و به مدت 1 ساعت اجازه دهید سرد شوند.
هر قرص را به قطعاتی با پهنای 1.5 سانتیمتر برش بزنید. برش ها را در یک سینی فر قرار دهید و به مدت 9 دقیقه در فر با دمای 165 درجه سانتیگراد بپزید. کوکی ها را برگردانید و به مدت 7 الی 9 دقیقه دیگر بپزید تا کاملا برشته و ترد شوند. اجازه دهید خوب سرد شوند سپس می توانید آن ها را بلافاصله سرو کنید یا در یک ظرف دردار قرار دهید و تا مدتی نگهداری کنید.