مواد لازم جهت تهیه بیسکوییت قلبی شکلاتی

آرد 1 و نیم لیوان
شکر 3/4 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
کره 110 گرم
عسل 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 70 گرم
اسانس وانیل چند قطره
نمک مقداری

دستور پخت بیسکوییت قلبی شکلاتی

طرز تهیه : کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود. کره و شکر را با همزن بزنید تا نرم و کرکی شود. سپس تخم مرغ ، عسل و اسانس وانیل را اضافه کنید و مجدد بزنید تا خوب ترکیب شوند.
آرد ، پودر کاکائو ، جوش شیرین ، دارچین و کمی نمک را مخلوط کنید و کم کم به مواد دیگر اضافه نمایید و با قاشق هم بزنید تا به شکل خمیری نرم و لطیف درآید. خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و حداقل 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. خمیر بیسکوییت را روی سطح کار پهن کنید و به شکل قلب قالب بزنید ( خمیر را میان دو تکه کاغذ روغنی قرار دهید سپس با وردنه باز کنید تا راحت تر جدا شود ) ؛ داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و بیسکوییت های قالب زده را با فاصله روی کاغذ قرار دهید.
سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا بیسکوییت ها بپزند. پس از پخت سینی را از فر خارج کنید و 10 دقیقه صبر کنید تا بیسکوییت ها خنک شوند، سپس از کاغذ جدا کنید و در ظرف بچینید.
نکته ها : بدلیل وجود کره ، خمیر بیسکوییت باید در طول کار سرد باقی بماند. اگر در طول کار خمیر نرم و شل شد مدتی داخل یخچال یا فریزر قرار دهید تا خمیر سفت شود سپس کار را ادامه دهید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *