مواد لازم جهت تهیه تارت پنیر خامه ای

پنیر خامه ای 200 گرم
کره نصف لیوان
آرد 1 لیوان
میوه 1 عدد

دستور پخت تارت پنیر خامه ای

طرز تهیه: پنیر خامه ای و کره را باهم مخلوط کنید. می توانید از مارگارین نیز استفاده کنید. 1/3 از کرم را کنار بگذارید و به 2/3 باقی مانده آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیر یکنواختی بدست بیاید.
کرم و خمیر را 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
فر را تا دمای 165 درجه ی سانتی گراد گرم کنید.
خمیر تارت را به صورت توپهای کوچک در بیاورید و آنها را در قالب انداخته و فشار دهید تا شکل ظرف را به خود بگیرد. حالا تارت ها را در سینی فر بچینید و مدت 20 دقیقه بپزید.
سپس آنها را بیرون بیاورید و از کرمی که قبلا آماده کرده بودید درون تارتها بریزید. میوه ی دلخواه خود را می توانید بر روی کرم تارت قرار دهید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *