مواد لازم جهت تهیه تافی کره ای شکلاتی

دستور پخت تافی کره ای شکلاتی

تافی کره ای شکلاتی
شکر قهوه ای یا شکر سفید 2/3 لیوان . کره 2 قاشق غذاخوری . شیر ولرم 3/4 لیوان
عسل 2 قاشق غذاخوری . شکلات تخته ای 80 گرم . پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه : شکر ، کره ، عسل ، شکلات تخته ای خرد شده ، پودر کاکائو و شیر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
پس از اینکه به جوش آمد حرارت را ملایم کنید و 20 – 30 دقیقه مداوم هم بزنید تا مایه تافی غلیظ شود ( پس از 20 دقیقه 1 قطره از مایه تافی داخل لیوانی آب سرد بریزید ، اگر قطره منسجم و نرم بود تافی آماده است اما اگر داخل آب پخش شد هنوز آماده نیست ).
پس از آماده شدن مایه تافی را داخل قالبی که چرب کرده اید بریزید یا داخل کاغذ روغنی بریزید و جمع کنید سپس به مدت 2 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا سرد و سفت شود.
پس از این مدت زمان تافی را از قالب جدا کنید یا از داخل کاغذ روغنی خارج کنید و به شکل دلخواه برش بزنید ، تافی ها را داخل سلفون یا کاغذ شکلات بسته بندی کنید و در یخچال نگهداری نمایید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *