مواد لازم جهت تهیه ترافل خامه ای شکلاتی

دستور پخت ترافل خامه ای شکلاتی

ترافل خامه ای شکلاتی
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه 220 گرم . پودر قند 1 و 1/2 لیوان . چیپس شکلاتی 1 و 1/2 لیوان
گردوی خرد شده 1/2 لیوان . پودر کاکائو 1/4 لیوان . اسانس وانیل چند قطره
طرز تهیه : پنیر خامه ای یا ماسکارپونه را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا یکدست شود سپس پودر قند و اسانس وانیل را اضافه کنید و با همزن بزنید تا مایه ترافل خودش را بگیرد.
شکلات های چیپسی را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید ( روش بن ماری ) تا ذوب شود سپس به مایه ترافل اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید سپس این مخلوط را 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
مقداری پودر قند ، پودر کاکائو و گردوی خرد شده را داخل کاسه های جداگانه بریزید ، با قاشق چایخوری از مایه ترافل بردارید ، دست تان را چرب کنید و ترافل را به شکل توپ حالت دهید سپس داخل پودر قند یا پودر کاکائو یا گردو و بغلطانید سپس ترافل های آماده را سرو کنید.
نکته ها : برای نگهداری ترافل ها آنها را داخل بسته های کاغذی یا نایلونی قرار دهید و در یخچال بگذارید تا سرد بمانند ( گرما موجب شل شدن ترافل میشود ).

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *