مواد لازم جهت تهیه ترشی لیته | ترشی مخصوص پاییزه
دستور پخت ترشی لیته | ترشی مخصوص پاییزه
ترشی لیته
بادمجان 1 کیلو . فلفل دلمه ای قرمز بزرگ 1 عدد . فلفل دلمه ای سبز بزرگ 1 عدد . فلفل سبز 70 گرم
هویج بزرگ 3 عدد . سیر رنده شده 3 یا 4 حبه . کلم پیچ سفید نصف عدد . سرکه 1 کیلو
مرزه 100 گرم . نعناع 100 گرم . ترخون 100 گرم . گیشنیز 100 گرم
جعفری 100 گرم . پونه 100 گرم . زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه: بادمجانها را خوب بشوئید و کلاه آنها را جدا کنید اما آنها را پوست نکنید. یک لیوان آب و یک لیوان سرکه را در قابلمه بریزید و بادمجانها را در آن بجوشانید. سپس آنها را آبکشی کنید و همراه با سیر چرخ کنید.
کلم، هویج و فلفل ها را خوب بشوئید و در مخلوط کن بریزید تا خوب ریز شوند. سپس آنها را به بادمجان و سیر اضافه کنید. سبزیجات را به ترشی اضافه کنید و نمک و زردچوبه را بریزید. سرکه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
ترشی را به مدت 1 هفته در یخچال نگهداری کنید تا خوب جا بیفتد.