مواد لازم جهت تهیه تست فرانسوی با نوتلای خانگی و توت فرنگی

نان تست 2 عدد
کره کمی برای سرخ کردن
تخم مرغ 1 عدد
شیر 100 میلی لیتر
شکر 1 قاشق
نوتلا 6 قاشق
توت فرنگی مقداری برای تزئین
پودر قند برای تزئین (اختیاری)

دستور پخت تست فرانسوی با نوتلای خانگی و توت فرنگی

فرنچ تست یا تست فرانسوی به خودی خود صبحانه‌ای فوق العاده خوشمزه است. اما به همراه نوتلای خانگی و دست ساز و تزئین توت فرنگی علاوه بر طعمی محشر ، ظاهری بسیار اشتها برانگیز و زیبا نیز خواهد داشت.

طرز تهیه: توت فرنگی ها را بشویید و قسمت بالای آن را جدا کنید. سپس به قطعات باریک برش بزنید و کنار بگذارید.

تخم مرغ، شیر و شکر را در کاسه‌ای بریزید و با چنگال هم بزنید. در صورت تمایل می توانید کمی پودر دارچین نیز به مواد اضافه کنید.

ماهیتابه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری کره در آن بریزید. نان های تست را در مایه تخم مرغی فرو ببرید و برگردانید تا هردو طرف به مایه آغشته شود. سپس نان ها را بلافاصله داخل ماهیتابه قرار دهید. هر طرف نان را حدود 2 دقیقه سرخ کنید تا کاملا طلایی شود.

زمانیکه هر دو طرف طلایی شد نان های تست را از ماهیتابه خارج کنید و در بشقابی قرار دهید. نوتلا را روی فرنچ تست داغ بمالید. توت فرنگی های خرد شده را روی آن بچینید و با کمی پودر قند تست خود را تزئین کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *