مواد لازم جهت تهیه دمنوش نعنا
برگ نعنا تازه 2 قاشق به ازای هر نفر
آب جوش 1 لیوان
نبات یا عسل (اختیاری)
دستور پخت دمنوش نعنا
نعنا از گیاهان پرخاصیت و دارای طبیعتی گرم و خشک می باشد. مهمترین خاصیت دمنوش نعنا، تاثیر آن بر دردهای دستگاه گوارش شامل درد معده، روده، نفخ، دلپیچه، تهوع و اسهال است. همچنین از این دمنوش برای رفع بوی نامطبوع دهان و پیش گیری از بروز بیماری لثهای استفاده میشود. دمنوش نعنا برای رفع سینه درد و سرفه نیز بسیار مفید است.
طرز تهیه: برگ های نعنا را بشویید و خشک کنید. سپس 2 قاشق غذا خوری برگ نعنا تازه را در یک قوری یا لیوان دمنوش بریزید و یک لیوان بزرگ آب جوش روی آن بریزید و اجازه دهید به مدت 10 الی 15 دقیقه دم بکشد. از برگ نعنا خشک شده نیز می توانید استفاده کنید. سپس در فنجان بریزید و میل کنید. در صورت تمایل می توانید دمنوش نعنا را با کمی عسل یا نبات آن را شیرین کنید.
نکته: خانم های باردار در مورد مصرف این دمنوش حتما با پزشک خود مشورت کنند.