مواد لازم جهت تهیه دیپ اسفناج خامه ای
سس مایونز نصف لیوان
خامه ترش 1 لیوان
پودر سوپ آماده 1 بسته
اسفناج خرد شده پخته نصف لیوان
فندق خرد شده 1 لیوان
نان تست 10 عدد
دستور پخت دیپ اسفناج خامه ای
طرز تهیه: ابتدا در ظرفی سس مایونز، خامه ترش، پودر سوپ، اسفناج و فندق خرد شده را بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس نان تست را مکعبی خرد کنید و درون مواد بریزید و هم بزنید. دیپ را 4 یا 5 ساعت درون یخچال نگهداری کنید و سپس به مقدار دلخواه به آن نمک و فلفل اضافه و نوش جان کنید.