مواد لازم جهت تهیه راتاتویی ( فرانسه )

بادمجان بزرگ 3 عدد
سیر 2 حبه
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
گوجه فرنگی 3 عدد
تخم مرغ 2 عدد
رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل مقدار لازم

دستور پخت راتاتویی ( فرانسه )

طرز تهیه : بادمجانها را پوست کنده و خرد کنید. سپس روی آنها نمک پاشیده 1 ساعت در یخچال بگذارید تا تلخی و اب اضافه آن گرفته شود. پس از این مدت بادمجانها را آبکشی کنید و با دست فشار دهید تا اب اضافی اش خارج شود.
سیرها و پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس فلفل دلمه ای را خرد کنید و اضافه نمایید ، تفت دهید تا فلفل دلمه ای هم نرم شود. سپس از روی حرارت بردارید.
ته ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و بادمجان ، گوجه فرنگی خرد شده ، مخلوط پیاز و فلفل دلمه ای را در ظرف بریزید و روی آن کمی پودر آویشن ( یا هر سبزی معطری که دوست دارید ) ، نمک و فلفل بپاشید.
رب گوجه فرنگی را با یک قاشق روغن تفت دهید سپس 1/2 لیوان آب و کمی آبلیمو به آن اضافه کنید و روی تمام مواد بدهید. ماهتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در ان را بگذارید تا وقتی که آب مواد کشیده و پخته شود. در پایان نیز تخم مرغ ها را روی راتاتویی بشکنید و پس از اینکه اماده شد سرو کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *