مواد لازم جهت تهیه رنگینک

آرد 2 لیوان
کره 200 گرم
پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
رطب یا خرما مقدار لازم
مغز گردو مقدار لازم
پودر قند یا پودر پسته برای تزیین

دستور پخت رنگینک

طرز تهیه : کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. آرد را روی کره ذوب شده الک کنید ، با قاشق چوبی و حرارت متوسط مرتب هم بزنید تا آرد در کره سرخ شود ( دقت کنید آرد نسوزد ).
پس از اینکه رنگ آرد طلایی شد پودر هل و پودر دارچین را اضافه کنید. کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
هسته خرماها را خارج کنید و داخل خرماها را با مغز گردو پر کنید و داخل ظرف در کنار هم بگذارید. سپس مخلوط کره و آرد را روی خرماها بریزید تا روی آنها را بپوشانید.
رنگینک را 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد و سفت شود. سپس روی رنگینک را با پودر پسته یا پودر قند تزیین و سرو کنید.
نکته ها : میتوانید مغز گردو را با حرارت ملایم کمی تفت دهید تا تُست شود سپس استفاده کنید. آرد سبوس دار مزه و طعم بهتری به رنگینک میدهد ، در بعضی دستورها آرد تفت داده میشود و پس از اینکه رنگ آرد طلایی شد کره به آن اضافه میشود.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *