مواد لازم جهت تهیه رولت تن و تخم مرغ (سریلانکا)

كنسرو ماهی تن 400 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پنیر پیتزای رنده شده 100 گرم
آرد 50 گرم
سركه یك قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده به مقدار لازم
تخم مرغ پخته 2 عدد
نمك و فلفل به مقدار لازم

دستور پخت رولت تن و تخم مرغ (سریلانکا)

رولت تن و تخم مرغ سریلانکایی
طرز تهیه: یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

روغن کنسرو تن را بگیرید و ماهی را در ظرفی بریزید. سپس آن را با چنگال کمی خرد کرده و تخم مرغ، پنیر رنده شده، آرد، سرکه، جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا به صورت خمیر در آید.

یک تکه فویل بردارید و خمیر حاصل شده را روی آن پهن کنید. تخم‌مرغ‌های پخته شده را روی آن قرار دهید و آن را به صورت رول بپیچید. دو سر فویل را محکم ببندید. حالا رولت پیچیده شده را در‌ زیپ بگ پلاستیکی قرار دهید و هوای داخل آن را خارج سازید و در آن را ببندید.

رولت پوشیده شده را به مدت 20 دقیقه داخل قابلمه آب جوش، قرار دهید. بعد از این مدت شعله را خاموش کرده و صبر کنید تا فویل درون آب سرد شود. پس از سرد شدن رولت آن را برش دهید و با سبزیجات تزیین و سرو کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *