مواد لازم جهت تهیه سالاد بادمجان ایتالیایی | سالاد سبزیجات

بادمجان 6 عدد
سیر له شده 2 حبه
روغن زیتون 3 قاشق
سرکه بالزامیک 2 قاشق
شکر 1 قاشق
جعفری خرد شده 2 قاشق
ریحان خرد شده 2 قاشق
پونه خشک 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل

دستور پخت سالاد بادمجان ایتالیایی | سالاد سبزیجات

طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.
بادمجانها را خوب بشوئید و با چنگال آنها را سوراخ سوراخ کنید. آنها را روی کاغذ و یا فویل درون سینی فر قرار بچینید و به مدت 1 تا 2 ساعت کباب کنید. توجه داشته باشید که برای نتیجه گیری بهتر باید آنها را هر نیم ساعت یکبار این رو و آن رو کنید.
وقتی بادمجانهای کبابی را از فر بیرون آوردید، کلاه آنها را بگیرید و سپس آنها را ببرید.
در یک کاسه بزرگ، بادمجانها را با سیر، روغن زیتون، سرکه، شکر، جعفری، ریحان و پونه و نمک و فلفل باهم خوب بهم بزنید. مواد را به کاسه سالاد انتقال دهید و قبل از سرو کردن آن را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
نکته: در مرحله ی اول نیز می توانید سیر های له یا رنده شده را با ایجاد شکافی درون بادمجانها قرار دهید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *