مواد لازم جهت تهیه سالاد ذرت و گشنیز | نحوه استفاده کره در سالاد

کنسرو ذرت 1 قوطی
کره آب شده 50 گرم
گوجه فرنگی متوسط 2 عدد
فلفل سبز 5 عدد
پیاز قرمز کوچک 1 عدد
سیر رنده شده 2 حبه
گشنیز خرد شده 1 دسته
آبلیمو 2 قاشق
نمک، فلفل به میزان دلخواه

دستور پخت سالاد ذرت و گشنیز | نحوه استفاده کره در سالاد

طرز تهیه: کنسرو ذرت را داخل یک آبکش خالی کنید، سپس آنها را در کاسه سالاد بریزید. فلفل های سبز را خوب بشوئید و دم آنها را جدا کنید. دانه های ریز فلفل را جدا کرده و سپس آنها را به صورت حلقه ای ببرید. گوجه فرنگی ها و پیاز را نیز شسته و خرد کنید.
کره آب شده، فلفل، گوجه فرنگی، پیاز، سیر و گشنیز و کره را به درون کاسه اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید. به مقدار دلخواهتان می توانید نمک و فلفل اضافه کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *