مواد لازم جهت تهیه سالاد چیکن تستادا | سالاد خوشمزه مکزیکی

نان ترتیلا 8 عدد
آووکادو 2 عدد
آبلیمو 1 قاشق
نمک نصف قاشق چایخوری
لوبیا پخته شده و له شده 1 لیوان
فیله مرغ پخته شده 4 تکه
پنیر گودا رنده شده 1 و 1/2 لیوان
کاهو خرد شده 2 لیوان
سس سالسا یا گوجه فرنگی خرد شده 1 لیوان

دستور پخت سالاد چیکن تستادا | سالاد خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه: فر را تا دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک لایه فویل و سپس یه لایه کاغذ شیرینی پزی روی سینی فر پهن کنید. نان های ترتیلا را روی سینی فر قرار دهید و به مدت تقریبا 8 دقیقه درون فر قرار دهید تا کمی ترد شوند.
آووکادو را خرد کنید و آبلیمو را روی آن بریزید. آن را با نمک طعم دار کنید. از پوره لوبیا روی نان ها ی ترتیلا بمالید و قطعات آووکادو را روی آنها بریزید. در مرحله بعد فیله ها را قطعه کنید و به مقدار دلخواه روی نان ها بریزید. پنیر گودا رنده شده را روی مواد پخش کنید و نان ها را به مدت تقریبا 7 تا 10 دقیقه درون فر قرار دهید.
هنگامیکه آنها را از درون فر بیرون آوردید، کاهو خرد شده و سس سالسا را روی آنها بریزید و نوش جان کنید!

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *