مواد لازم جهت تهیه شورت کیک توت فرنگی

آرد ساده 300 گرم
شکر 2 قاشق سوپخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
کره ی سرد قطعه قطعه شده 2 قاشق سوپخوری
پوست لیمو رنده شده 1 و 1/2 قاشق چایخوری
خامه ی غلیظ 180 میلی لیتر
شیر 60 میلی لیتر
کره که به دمای اتاق رسیده باشد 2 قاشق سوپخوری
توت فرنگی پاک شده و خرد شده 240 گرم
شکر 60 گرم
آب لیمو 1 قاشق چایخوری
خامه ی غلیظ زده شده 240 میلی لیتر
توت فرنگی نصف شده اضافی برای تزئین

دستور پخت شورت کیک توت فرنگی

طرز تهیه: فر را از قبل تادمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را چرب کنید.

برای تهیه شورت کیک، آرد را همراه شکر، بکنیگ پودر و نمک در یک کاسه ی بزرگ الک کنید. کره و پوست لیمو را بیفزایید و با استفاده از سرانگشتان خود آنها را با آرد ورز دهید تا کاملا مخلوط شوند. خامه را با آن مخلوط کنید تا یک خمیر نرم حاصل شود.

روی یک سطح آرد پاشی شده، به سرعت خمیر را به شکل یک گلوله در بیاورید. آن را رول کنید تا به ضخامت 1 سانتی متر برسد. از آن دایره های 5/7 سانتی متری ببرید و آنها را در سینی فر بچینید. بقیه خمیر را دوباره ورز دهید و گلوله کنید و دایره های بیشتری تهیه کنید. روی هر دایره را با برس شیر بمالید. دایره ها را 15 تا 20 دقیقه بپزید تا پف کند وطلایی شود.

کیک های دایره ای را به شکل افقی با یک چاقو برش بزنید. زمانی که هنوز گرم هستند روی هر نیمه کره بمالید. برای مواد داخل آن، توت فرنگی، شکر و آب لیمو را درقابلمه ای کوچک روی حرارت متوسط مخلوط کنید. آن را جوش بیاورید تا به مدت 5 دقیقه بپزد و مدام هم بزنید. سپس به کاسه ای منتقل کنید تا کاملا سرد شود.

روی سطح تحتانی هر کیک را با مخلوط توت فرنگی تهیه شده و مقداری خامه بپوشانید. نیمه ی بالایی را روی آن بگذارید و کرم بیشتری روی آن بریزید و با توت فرنگی های نصف شده تزئین کنید. بلافاصله سرو کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *