مواد لازم جهت تهیه شکلات خرما و بیسکوییت

دستور پخت شکلات خرما و بیسکوییت

شکلات خرما و بیسکوییت
خرما 500 گرم . بیسکوییت 100 گرم . کره یا روغن 2 قاشق غذاخوری . نمک 1/8 قاشق چایخوری
طرز تهیه : کره یا روغن را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، پوست و هسته خرماها را جدا کنید ، خرماها را داخل ماهیتابه بریزید و 10 دقیقه به آرامی تفت دهید تا سرخ و نرم شوند سپس از روی حرارت بردارید و 5 دقیقه کناری قرار دهید.
خرماهای سرخ شده را روی ورقه آلمینیومی بریزید و پهن کنید ، بیسکوییت ها را خرد کنید و با نمک مخلوط و روی خرماها بریزید سپس خرما را رول کنید و 1 – 2 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا سرد و سفت شود.
پس از این مدت زمان از فریزر خارج کنید و به صورت رولی برش بزنید و سرو کنید ، میتوانید این شکلات خرمایی را با سلفون یا آلمینیوم بسته بندی و تا 1 – 2 ماه داخل فریزر نگهداری کنید و در زمانی که میخواهید از فریزر خارج کنید و برش بزنید و سرو کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *