مواد لازم جهت تهیه شکلات سفید با پسته و کشمش

شکلات سفید خرد شده 500 گرم
کشمش 1 فنجان
مغز پسته 1/2 فنجان

دستور پخت شکلات سفید با پسته و کشمش

شکلات سفید با پسته و کشمش با طعم جدید و ظاهر زیبایی که دارد برای پذیرایی در میهمانی ها بسیار مناسب است. در کمتر از نیم ساعت می توانید شکلات سفید ساده را به چنین شکلات های مجلسی و زیبایی تبدیل کنید.

طرز تهیه: کف یک سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید. شکلات سفید را به روش بن ماری یا با قرار دادن کاسه محتوی شکلات روی آب در حال جوش آب کنید.

زمانی که شکلات کاملا آب شد. پسته و کشمش را داخل شکلات بریزید و مخلوط کنید. شکلات را داخل سینی و روی کاغذ روغنی بریزید . بطور یکنواخت پخش کنید. روی شکلات کمی پسته و کشمش برای تزیین بریزید. سینی را به مدت 2-3 ساعت ( یا یک شب) داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.

شکلات سفید را از یخچال خارج کنید و به قطعات دلخواه برش بزنید. اگر شکلات زیادی سفت شده نیم ساعت آن را در دمای محیط قرار دهید و بعد برش بزنید. در غیراینصورت ممکن است شکلات خرد شود و به شکل دلخواه درنیاید. البته این ش

نکته: بدلخواه می توانید از پسته بو داده یا بو نداده استفاده کنید. اگر طعم ترشی را می پسندید بجای کشمش می توانید از ذغال اخته خشک یا کرنبری خشک استفاده کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *