مواد لازم جهت تهیه شیرینی رز سیب با خمیر هزارلا

دستور پخت شیرینی رز سیب با خمیر هزارلا

شیرینی رز سیب با خمیر هزارلا
سیب قرمز 2 عدد . آبلیمو 2 قاشق غذاخوری . مربا یا عسل 6 قاشق غذاخوری
پودر دارچین برای تزیین . پودر قند برای تزیین . خمیر هزارلا مقدار لازم
طرز تهیه : سیب را بشویید و از وسط نصف کنید ، هسته سیب را خارج کنید و سیب را با پوست به صورت باریک برش بزنید سپس با آبلیمو و مقداری آب مخلوط کنید و 3 دقیقه داخل ماکروفر قرار دهید تا نرم شوند ( میتوانید چند دقیقه روی حرارت مستقیم هم بجوشانید ).
خمیر هزارلا را بخرید یا خودتان آماده کنید ، روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید سپس به صورت نوارهایی به اندازه 5 سانتیمتر در 20 سانتیمتر برش بزنید ( خمیر را 30 دقیقه پیش از کار از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد ).
روی هر خمیر مقداری مربا یا عسل بزنید ، بخش بالایی هر خمیر را برش های سیب قرار دهید سپس بخش پایینی خمیر را به سمت بالا تا بزنید ( دقت کنید سیب ها را به صورتی قرار دهید که بعد از تا زدن نصف برش های سیب بیرون از خمیر باشد ).
پس از تا زدن خمیر را از چپ به راست با دقت رول کنید تا در نهایت به شکل گل رز زیبایی شود ( لبه های ابتدایی و انتهایی خمیر را با فشار دست دهید به هم بچسبانید ).
داخل قالب ها را چرب کنید و داخل هر قالب یک رز سیب قرار دهید سپس قالب را داخل فری که از قبل با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 35 – 45 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها آماده شوند.
پس از آماده شدن شیرینی ها قالب را از فر خارج کنید ، کمی صبر کنید تا شیرینی ها خنک شوند سپس شیرینی ها را از قالب خارج کنید و مخلوط پودر قند و پودر دارچین را روی شیرینی ها بپاشید و سرو کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *