مواد لازم جهت تهیه فاج کیک کره بادام زمینی

آرد 2 فنجان
شکر 2 فنجان
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
کره 1 فنجان
پودر کاکائو غیر شیرین 1/2 فنجان
باترمیلک 1 فنجان
تخم مرغ زده شده 2 عدد
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
کره بادام زمینی 1 و 1/2 فنجان
کره 1/2 فنجان
پودر کاکائو غیر شیرین 1/4 فنجان
باترمیلک 1/3 فنجان
خاک قند یا شکر قنادی 4 فنجان
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری

دستور پخت فاج کیک کره بادام زمینی

طرز تهیه: آرد، جوش شیرین و بکینگ پودر را در یک کاسه باهم هم بزنید.

کره یا مارگارین را در یک سس خوری بزرگ آب کنید. 1/2 فنجان از پودر کاکائو را درون آن بریزید و آب کنید. ابتدا باترمیلک و سپس تخم مرغها را درون آن ریخته و هم بزنید. حرارت باید متوسط باشد. به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط بجوش بیاید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و داخل مواد آردی بریزید و هم بزنید تا خوب نرم شوند.

1 قاشق چایخوری وانیل به مایه اضافه کنید. مایه را به یک قالب مناسب چرب شده انتقال دهید. فر را تا دمای 175 درجه گرم کنید و به مدت 20 تا 25 دقیقه آن را درون فر بپزید. 10 دقیقه آن را روی صفحه فلزی قرار دهید تا خنک شود.

برای فراستینگ و روکش کردن کیک، 1/2 فنجان مارگارین و 1/4 فنجان پودر کاکائو و باترمیلک را روی یک شیرجوش باهم خوب مخلوط کنید. مواد را روی حرارت متوسط بجوشانید و مرتبا بهم بزنید. خاک قند را دور تا دور مایه بریزید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود. در نهایت وانیل را اضافه کنید.

روی کیک را با کره بادام زمینی بپوشانید و سپس از فراستینگ تهیه شده روی آن بمالید و کیک خوشمزه را سرو کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *