مواد لازم جهت تهیه لوف گوشت با سبزیجات

گوشت چرخکرده 900 گرم
کرفس خرد شده 1/3 پیمانه
پیاز خرد شده 1/2 پیمانه
فلفل دلمه‌ای خرد شده 1/4 پیمانه
جعفری خرد شده 2/3 پیمانه
تره خرد شده 2 قاشق غذاخوری
پودر نان 1 پیمانه
آرد جو دوسر 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
سس کچاپ 1/3 پیمانه
سس باربکیو 2 قاشق چایخوری (دلخواه)
شیر 2/3 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار کافی
سیر رنده شده 1 حبه
پوره سیب زمینی 2 پیمانه (برای تزیین)

دستور پخت لوف گوشت با سبزیجات

لوف گوشت با سبزیجات
لوف گوشت غذای ساده و خوشمزه ای است که قبلاً یکی دو نوع دیگر آن را آموزش دادیم. لوف گوشت با سبزیجات همان طور که از اسمش پیداست علاوه بر گوشت چرخکرده حاوی سبزیجات خرد شده است که علاوه بر عطر و طعم خوشمزه‌ای که به لوف می‌دهند ارزش غذایی آن را هم بیشتر می‌کنند. در ضمن برای تهیه لوف گوشت با سبزیجات ضرورتی به استفاده از قالب لوف نیست و می‌توانید گوشت را روی سینی فر بپزید. از این روش برای تهیه لوف‌های گوشت دیگر هم می‌توانید استفاده کنید. تنها توجه داشته باشید که باید حتماً روی سینی فر فویل آلومینیومی بکشید. از کاغذ روغنی استفاده نکنید چون اصلاً به درد سرش نمی‌ارزد!
لوف گوشت با سبزیجات را با پوره سیب زمینی و جعفری خرد شده تازه سرو کنید و از آن لذت ببرید.
طرز تهیه: آرد جو دوسر و پودر نان را داخل کاسه‌ای بریزید. شیر را به آنها اضافه کنید و بگذارید در شیر باقی بمانند تا نرم شوند.
در کاسه دیگری تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند. سس کچاپ، سس باربکیو (دلخواه)، سیر رنده شده و نمک و فلفل را اضافه کنید و با تخم مرغ مخلوط نمایید.
پیاز، کرفس، فلفل دلمه‌ای، جعفری و تره را خرد کنید و با گوشت مخلوط نمایید. این کار را با دست انجام دهید تا گوشت به خوبی با سبزیجات مخلوط شود. سپس آرد و پودر نان نرم شده را اضافه کنید و کمی دیگر با دست ورز بدهید. حال مخلوط تخم مرغ را به گوشت و سبزیجات اضافه دهید و مجدداً با دست مخلوط کنید.
فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. کف یک قالب لوف حدوداً ۲۲ سانتی سلفون بکشید و مخلوط گوشت را داخل قالب بریزید و خوب فشار دهید تا شکل قالب را به خود بگیرد.
روی سینی فر ورقه آلومینیومی بکشید و روی فویل را با کمی روغن چرب کنید. حال قالب را روی سینی برگردانید تا لوف گوشت به سینی منتقل شود. اگر قالب لوف ندارید می‌توانید گوشت را با دست به شکل یک مکعب مستطیل درآورید.
سینی را به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید. بعد از گذشت ۳۰ دقیقه آن را از فر خارج کنید و کمی سس کچاپ یا سس باربکیو روی لوف گوشت بمالید و دوباره ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.
وقتی لوف گوشت با سبزیجات آماده شد آن را از فر خارج کنید و پوره سیب زمینی را با استفاده از قیف روی آن بریزید. یا با قاشق آن را روی لوف گوشت بمالید. می‌توانید برای تزیین بیشتر کمی جعفری خرد شده هم روی آن بپاشید.
نکته: اگر لوف را بدون قالب و با دست شکل می‌دهید، آن را به خوبی فشرده کنید تا موقع پخت شکلش را حفظ کند.

 

کلمات کلیدی :
طرز تهیه میت لوف شکم پر / طرز تهیه میتلف روسی / اسمورس
اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *