مواد لازم جهت تهیه نان خرمایی با خمیر یوفکا
دستور پخت نان خرمایی با خمیر یوفکا
نان خرمایی یا خمیر یوفکا
خرما + گردو + خمیر نان یوفکا + کره + زرده تخم مرغ + کنجد زرد و سیاه
خمیر یوفکا بافتی مانند نان لواش اما بسیار نازک تر و ترد تر دارد
با این خمیر میتوانید انواع غذاها و پیراشکی ها را برای پیش غذای مهمان ها تهیه کنید
خمیر یوفکا دارای شکلی مثلثی میباشد که کار پیچیدن را برای شما راحت تر میکند
خمیر یوفکا را از بسته بندی خارج کنید و روی سطح خمیر کره اب شده بزنید
هسته های خرما را بگیرید و خرماها را با چنگال له کنید
خرماهای له شده را در قسمت بالایی خمیر یوفکا بصورت لایه ای بلند پهن کنید
سپس مقداری گردوی خرد شده روی خرماها قرار دهید و خمیر را همانند شکل بپیچید
خمیرها را درون کره اب شده بغلطانید سپس در کف سینی فر بچینید
با قلمو روی سطح خمیرهای آماده شده را زرده تخم مرغ بزنید سپس کنجد بپاشید
سینی را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید
به مدت 15-25 دقیقه قرار دهید ، نان خرمایی که طلایی شد یعنی یوفکا آماده است