مواد لازم جهت تهیه نان سیب زمینی

دستور پخت نان سیب زمینی

نان سیب زمینی
سیب زمینی 250 گرم . شیر ولرم 1/2 لیوان . آرد 500 گرم . زیره 1 قاشق چایخوری
نمک 2 قاشق چایخوری . کره 1 قاشق غذاخوری . پودر خمیر ترش 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه : سیب زمینی ها را بپزید و پوره کنید ( له کنید ) سپس بگذارید خنک شود.
درون کاسه ای کره نرم شده ، نمک ، زیره و شیر ولرم را مخلوط کنید سپس سیب زمینی های پوره شده را اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید.
آرد را چند بار الک کنید ، آرد الک شده را با پودر خمیر ترش مخلوط کنید و قاشق قاشق به مواد درون کاسه اضافه کنید و بهم بزنید تا خمیری نرم و ترد بدست آید که به دست نچسبد ، خمیر را 10 دقیقه خوب ورز دهید.
خمیر آماده را درون کاسه ای که چرب کرده اید به مدت 1 ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود.
خمیر اماده شده را درون سینی فری که چرب کرده اید به شکل دلخواه قرار دهید و مجدد 30 دقیقه دیگر استراحت دهید ، پس از این مدت زمان روی خمیر را با زرده تخم مرغ رومالی کنید سپس با چاقویی که چرب کرده اید روی خمیر چند خط بکشید.
سینی را درون فر با درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 20-30 دقیقه بپزید ، پس از پخت اجازه دهید نان خنک شود سپس برش بزنید و سرو کنید.
نکته ها : میتوانید بجای زیره از نعناع خشک استفاده کنید ، روی نان نیز میتوانید قبل از پخت کمی پودر نعناع خشک یا زیره بپاشید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *