مواد لازم جهت تهیه وافل با شکلات نوتلا
خامه پرچرب 1 فنجان
آرد 1 و 1/2 فنجان
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
پودر دارچین 1/4 قاشق چایخوری
شکر 1 و 1/2 فنجان
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
شکلات نوتلا به مقدار لازم
دستور پخت وافل با شکلات نوتلا
شیرینی وافل (Waffle) یکی از شیرینی های خوشمزه و محبوب است که بعنوان صبحانه یا عصرانه میل می شود. وافل ساده نیز به خودی خود بسیار خوشمزه است؛ اما با کمی خلاقیت می توانید وافل های جدید و هیجان انگیزی تهیه کنید. در اینجا طرز تهیه ساندویچ وافل با شکلات نوتلا را به شما آموزش می دهیم. کودکان عاشق این وافلهای شکلاتی هستند.
طرز تهیه: برای تهیه خمیر وافل ابتدا خامه پرچرب و اسانس وانیل را در کاسه ای بریزید. با استفاده از همزن برقی یا دستی حدود 5 دقیقه خامه را بزنید تا کف کند و حالت موس پیدا کند.
شکر، آرد، دارچین و نشاسته ذرت را در کاسه دیگری بریزید و با هم ترکیب کنید. بعد ترکیب مواد خشک را به آرامی به خامه اضافه کنید. با قاشق چوبی یا لیسک مخلوط را با یکدیگر ترکیب کنید تا خمیری یکدست حاصل شود. روی کاسه را با سلفون یا کیسه پلاستیکی بپوشانید و اجازه دهید خمیر وافل به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق استراحت کند.
دستگاه وافل ساز (پنینی ساز) را روشن کنید و روی دمای متوسط قرار دهید( 180 درجه سانتیگراد). یک قاشق پر از خمیر وافل وسط در مرکز صفحه قرار دهید. در آن را ببندید و وافل را حدود 90 ثانیه بپزید.
وافل را بلافاصله بردارید و روی سطح کار قرار دهید. با استفاده از کاتر کوکی یا قالب، وافل را به شکل گرد قالب بزنید.
وافل های گرد را کنار بگذارید تا خنک شوند. هنگامیکه وافل ها خنک شدند کمی نوتلا یا شکلات صبحانه روی سطح وافل بمالید و خوب پخش کنید.
سپس یک وافل دیگر را روی آن قرار دهید و کمی فشار دهید تا حالت ساندویچ پیدا کند. ساندویچ های وافل با شکلات نوتلا را در بشقاب بچینید و سرو کنید.
نکته: می توانید شکلات نوتلا را خودتان در منزل درست کنید. مطمئنا طعم نوتلای خانگی چیز دیگری است. برای قالب زدن وافل ها باید بسیار سریع عمل کنید و بلافاصله پس از خارج کردن وافل از دستگاه اینکار را انجام دهید. اگر وافل ها کمی خنک شوند سفت می شوند و موقع برش ممکن است خرد شوند.