مواد لازم جهت تهیه پارفیت میوه و سس بادام

بادام هندی 1 لیوان
خامه 1 لیوان
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
عسل یا شکر 1/4 لیوان
اسانس وانیل 1/4 قاشق چایخوری
آب 1/4 لیوان
میوه و گرانولا مقدار لازم

دستور پخت پارفیت میوه و سس بادام

طرز تهیه : بادام هندی ، خامه ، عسل ، آبلیمو ، آب و اسانس وانیل را داخل مخلوط کن بریزید و خوب بزنید تا یکدست شود ( میتوانید به جای خامه از پنیر ماسکارپونه استفاده کنید ).
داخل لیوان سرو مقداری گرانولای خرد شده بریزید و روی آن مقداری سس بادام اضافه کنید ( میتوانید به جای گرانولا از تکه های کیک ، ژله ، بیسکوییت خرد شده نیز استفاده کنید ).
روی سس بادام میوه های خرد شده بریزید ، پارفیت را در یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس سرو کنید ( در صورت تمایل میتوانید روی پارفیت را با مقداری خامه یا بستنی تزیین کنید ).

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *