مواد لازم جهت تهیه پنکیک موز

آرد 2 لیوان
شیر 2 لیوان
موز 4 عدد
شکر 2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 4 قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
نمک 1/2 قاشق چایخوری
دارچین 2 قاشق چایخوری
روغن 4 قاشق غذاخوری

دستور پخت پنکیک موز

طرز تهیه : داخل کاسه ای مواد خشک ( آرد ، شکر ، بیکینگ پودر ، نمک ، دارچین ) را مخلوط کنید ، در کاسه ای دیگر موز پوره شده ، شیر ، تخم مرغ و روغن را مخلوط کنید.
سپس مواد خشک ( آرد ، شکر ، بیکینگ پودر ، نمک ، دارچین ) را به این مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام مواد یکدست شوند.
ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و داخل آن را با دستمالی که به روغن آغشته کرده اید چرب کنید. مقداری مایه پن کیک بردارید و کف ماهیتابه بریزید . وقتی سطح پن کیک شروع به حباب زدن کرد و با تکان دادن ماهیتابه حرکت کرد یعنی اماده برگرداندن است.
پن کیک را برگردانید تا طرف دیگرش هم طلایی و برشته شود و به همین صورت همه را آماده کنید ، برای سرو پن کیک چند لایه از آن را داخل بشقاب قرار دهید و با مقداری عسل ، موز و تزئین کنید.
نکته ها : برای جلوگیری از خمیر شدن پن کیک آن را پس از اماده شدن روی توری قرار دهید تا خنک شود.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *