مواد لازم جهت تهیه کاپ کیک مینی موس

آرد سفید 330 گرم
بکینگ پودر 2 و 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
شیر پر چرب 1 پیمانه
وانیل مایع 4 قاشق چایخوری
کره 220 گرم
شکر 400 گرم
تخم مرغ بزرگ 3 عدد
سفیده تخم مرغ بزرگ 3 عدد
باتر کریم سوئیسی به مقدار کافی
بیسکویت اوریوی کوچک 48 عدد

دستور پخت کاپ کیک مینی موس

کاپ کیک مینی موس

این کاپ کیک مینی موس فانتزی و خوشمزه از یک کاپ کیک وانیلی، باتر کریم، دو بیسکویت اوریوی کوچک و پاپیونی از خمیر فوندانت تشکیل شده است. کاپ کیک مینی موس برای پذیرایی در مهمانی ها و به ویژه جشن تولد کودکان بسیار مناسب است و مهمان ها را مجذوب خود می کند.

طرز تهیه: فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. کپسول های کاغذی کاپ کیک را در دو قالب مافین 12 عددی قرار دهید و قالب را آماده مصرف کنید.

آرد و بکینگ پودر و نمک را مخلوط و در یک ظرف متوسط الک کنید.

شیر و وانیل را در ظرف دیگری مخلوط کنید.

کره و شکر را به وسیله ی همزن برقی با سرعت متوسط بزنید تا زمانی که نرم و کاملاً یکنواخت شود. تخم مرغ ها و سفیده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کنید و هر بار مخلوط را به خوبی هم بزنید. به ترتیب نیمی از مخلوط آرد، کل مخلوط شیر و نیم دیگر مخلوط آرد را اضافه کنید و هر بار مایع را هم بزنید.

مخلوط را با پیمانه یا قاشق در قالب ها بریزید. هر کاپ را تا حدود 4/3 آن پر کنید. سپس قالب ها را در طبقه وسط فر قرار دهید و پس از گذشت 16-20 دقیقه از خلال دندان برای اطمینان از پخت کیک استفاده کنید. اگر خمیر به خلال دندان نچسبید، کیک شما آماده است.

قبل از تزیین کاپ کیک ها صبر کنید تا کاملاً خنک شوند. با استفاده از قیف و ماسوره مناسب باتر کریم را روی هر کاپ کیک بریزید و با استفاده از پاپیونی از خمیر فوندانت و دو بیسکویت اوریو کار را تمام کنید.

نکته: می توانید این کاپ کیک ها را از یک هفته قبل تهیه کنید و در کیسه ای در بسته داخل فریزر نگهداری کنید. وقتی که قصد مصرف آن ها را دارید از چند ساعت قبل آن ها را از فریزر خارج کنید و صبر کنید تا به دمای اتاق برسند. باتر کریم و تزئینات دیگر را ترجیحاً روزی که قرار است سرو شوند اضافه کنید یا یک روز قبل کیک ها را تزئین کنید و تا زمان مصرف در ظرف در بسته داخل یخچال نگهداری کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *