مواد لازم جهت تهیه کرم بروله کدو حلوایی | انواع دسر با کدو حلوایی

خامه پرچرب 2 و 1/2 لیوان
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
زرده تخم مرع 16 عدد
شکر قهوه ای 1/4 لیوان
شکر سفید 1 لیوان
دارچین 1 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
زنجبیل 1/4 قاشق چایخوری
پوره کدو حلوایی 1 لیوان

دستور پخت کرم بروله کدو حلوایی | انواع دسر با کدو حلوایی

طرز تهیه: فر را تا دمای 165 درجه سانتی گراد گرم کنید.
خامه پرچرب و وانیل را در یک شیر جوش سنگین بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی بجوشد. در یک کاسه، زرده تخم مرغ، شکر قهوه ای، 3/4 لیوان از شکر سفید، دارچین، نمک، زنجبیل و پوره کدو را باهم خوب هم بزنید.
1 لیوان از خامه را درون مخلوط تخم مرغی بریزید و آرام هم بزنید، سپس آن را درون بقیه خامه سرازیر کنید و به مدت 1 دقیقه به شدت هم بزنید. قالبهای کرم بروله را حاضر کنید و آنها را پر کنید.
قالبها را در سینی فر قرار دهید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. سپس آنها را بیرون بیاورید و وقتی قالبشان کمی خنک شد، آنها را به مدت 4 تا 6 ساعت درون یخچال قرار ذهید تا سفت شوند. وقتی کرم بروله حاضر شد می توانید کمی شکر روی آن بپاشید و با کمک فندک آشپزخانه آن را روی دسر ذوب کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *