مواد لازم جهت تهیه کرم زعفرانی

شیر 3 پیمانه
شکر 1پیمانه
زعفران آب شده 3 قاشق سوپخوری
خامه صبحانه 200 میلی لیتر
پودر ژلاتین 8 قاشق چایخوری
آب سرد 1/2 پیمانه

دستور پخت کرم زعفرانی

طرز تهیه: شیر و شکر را در یک شیر جوش ریخته و مرتبا بهم بزنید تا کاملا در شیر حل شده و یکدست شود. خامه سفید و زعفران حل شده در آب جوش را به شیر اضافه کنید و سپس از روی حرارت بردارید و با چنگال بهم بزنید. ژلاتین را با 1/2 پیمانه آب سرد مخلوط کنید روی بن ماری بگذارید تا شفاف شود. ژلاتین آب شده را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. دسر را در قالب دلخواهتان بریزید و به مدت 4 تا 5 ساعت درون یخچال قرار دهید تا سفت و آماده سرو شود.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *