مواد لازم جهت تهیه کرپ مرغ و پنیر و سبزیجات

سینه مرغ 1 عدد
قارچ خرد شده 2 لیوان
پنیر پیتزا رنده شده 1 لیوان
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه ای خرد شده 1/4 لیوان
رب گوجه فرنگی 2 قاشق چایخوری
ذرت پخته 1/2 لیوان
آرد 1 لیوان
شير 1 لیوان
تخم مرغ 2 عدد
نمک مقدار لازم
ریحان و جعفری مقدار لازم

دستور پخت کرپ مرغ و پنیر و سبزیجات

طرز تهیه : داخل ماهیتابه روغن بریزید. پیازهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند. سپس فلفل دلمه ای خرد شده ، سینه مرغ خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید و مجدد تفت دهید.
پس از تغییر رنگ مرغ ، قارچ های خرد شده ، رب گوجه فرنگی ، ذرت و مقداری ریحان و جعفری خرد شده را اضافه کنید. تفت دهید تا آب غذا کشیده شود. سپس از روی حرارت بردارید و پنیر پیتزای رنده شده را اضافه کنید.
برای تهیه نان کرپ ، تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و خوب بزنید تا یکدست شود. سپس شیر و کمی نمک اضافه کنید ، پس از اینکه شیر به خوبی مخلوط شد کم کم آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه صافی بدست آید.
ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت قرار دهید. مقدار کمی از مایه کرپ داخل ماهیتابه بریزید و ماهیتابه را تکان دهید تا تمام سطح آن بصورت لایه ای نازک پوشانده شود. کمی که گذشت کرپ را برگردانید تا دو طرف آن بپزد.
درون هر نان کرپ مقداری از مخلوط مرغ و سبزیجات قرار دهید و از دو طرف تا کنید ( مانند لقمه نان و پنیر ) ، پس از اینکه کمی حرارت دید کرپ های آماده را درون ظرف بگذارید و روی آن ها را با جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید. این غذا باید داغ سرو شود.
نکته ها : از 1 حبه سیر خرد شده هم میتوانید برای مواد داخل کرپ استفاده کنید ، به جای گوشت مرغ از گوشت چرخ کرده یا سویا نیز میتوانید استفاده کنید ، همچنین بجای ذرت میتوانید از نخود فرنگی نیز استفاده کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *