مواد لازم جهت تهیه کلافوتی میوه ای
بادام درسته یا پودر بادام 90 گرم ( پوست کنده شده)
شیر 120 میلی لیتر
خامه ی غلیظ (دوبل) 120 میلی لیتر
شکر 90 گرم به اضافه ی 1 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 2 عدد
دانه وانیل بریده شده از طول 1/2 عدد
کره ی بدون نمک 1 قاشق سوپخوری
سیب سبزِ خرد شده و بدون پوست 90 گرم
انبه پوست کنده، خرد شده 1 عدد
توت سیاه 60 گرم
شکر شیرینی پزی (اختیاری) برای تزئین کیک
دستور پخت کلافوتی میوه ای
طرز تهیه: فر را از قبل تادمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. اگر از بادام کامل استفاده می کنید آنها را در خرد کن مخصوص یا غذا ساز بریزید و با تیغه ی فلزی ریز کنید. آن را بزنید تا زمانیکه بادام ها کاملا ریز شوند. ( بیش از حد نزنید).
در یک کاسه ی بزرگ شیر، خامه، پودر بادام، 90 گرم شکر و تخم مرغ ها را مخلوط کنید. با استفاده از نوک یک چاقو میوه های وانیل را بتراشید و دانه ها را در کاسه بریزید. با استفاده از یک همزن سیمی آنها را بزنید تا خوب هم بخورند و کنار بگذارید.
در یک ماهیتابه روی شعله ی ملایم، کره را ذوب کنید. سیب و یک قاشق سوپخوری شکر را اضافه کنید و 3 تا4 دقیقه تفت دهید تا زمانی که کاراملی شود. آن را از روی حرارت بردارید.
سیب ها، مانگو و بلک بری را در کف 4 ظرف پخت گراتینی گرد با قطر 14 سانتی متر بریزید. مخلوط شیر را روی میوه ها بریزید. آنها را20 تا 25 دقیقه بپزید تا زمانیکه پودینگ بگیرد و اگر چاقویی را در مرکز آن فرو کنید تمیز بیرون بیاید.
آن را به روی سینی فلزی انتقال دهید و قبل از اینکه به شکل گرم سرو کنید اجازه دهید تا حداقل 30 دقیقه خنک شود. در صورت تمایل روی آن شکر شیرینی پزی بپاشید.