مواد لازم جهت تهیه کیک انبه
انبه پوره شده 4-5 عدد
پودر قند 1 و 1/2 فنجان
تخم مرغ 4 عدد
آرد کیک 1 و 1/2 فنجان
نمک 1/2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
اسانس انبه 1 قاشق چایخوری
شیر 1/2 فنجان
روغن گیاهی 1/3 فنجان
رنگ خوراکی زرد (اختیاری) 1/2 قاشق چایخوری
دستور پخت کیک انبه
طرز تهیه: ابتدا فر را روشن کرده و در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. یک قالب کیک کمربندی آماده کنید و داخل آنرا کمی چرب کنید. آرد کیک ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را در ظرفی جداگانه الک کنید و کنار بگذارید.
در همین حین تخم مرغ، پودر قند و رنگ خوراکی را با هم زن دستی یا برقی بزنید.سپس شیر، روغن و اسانس انبه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایه یکدست و خوشرنگی حاصل شود. پوره انبه را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید( کمی از پوره را برای سرو نگهدارید).
بلافاصله مایه انبه را به ترکیب آرد کیک و سایر مواد خشک اضافه کنید، خوب هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود. سپس مایه را به آرامی داخل قالب کیک بریزید.
قالب را داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت 30 الی 35 دقیقه بپزید( یک چنگال را داخل کیک فرو کنید اگر کیک به چنگال نچسبید یعنی کیک آماده است).
قالب را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس به آرامی کیک را از قالب بیرون بیاورید و روی توری فلزی یا پارچه قرار دهید.
زمانیکه کیک کاملا خنک شد آنرا به قطعات دلخواه برش بزنید و روی آن را با پودر قند و پوره انبه تزئین و سرو کنید. این کیک انبهای برای کسانی که عاشق عطر و طعم انبه هستند عصرانه ای دلپذیر خواهد بود.