مواد لازم جهت تهیه کیک شکلاتی آلمانی

آب ½ فنجان
شکلات شیرین آلمانی 4 قطعه (تقریبا 30 گرم)
کره نرم شده 1 و ½ فنجان
شکر سفید 3 فنجان
تخم مرغ 4 عدد
عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری
باترمیلک 1 فنجان
آرد کیک 2 و ½ فنجان
جوش شیرین ½ قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
شیر تغلیظ شده 1 فنجان
زرده تخم مرغ 3 عدد
نارگیل رنده شده یا پودر نارگیل 1 و 1/3 فنجان
گردو خرد شده 1 فنجان

دستور پخت کیک شکلاتی آلمانی

طرز تهیه : فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. سه قالب گرد 9 اینچی حاضر کنید و کمی آنها را چرب کنید.

آرد و نمک و جوش شیرین را در کاسه ای باهم الک کنید و در گوشه ای قرار دهید. در یک شیرجوش، آب را بریزید و 4 قطعه شکلات را درون آن آب کنید سپس از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا خنک شود.

یک کاسه مناسب بردارید و 1 فنجان کره و 2 فنجان شکر را با هم زن خوب بزنید تا خوب کرم رنگ و نرم شوند.

زرده و سفیده 4 تخم مرغ را از هم جدا کنید و زرده ها را یکی یکی وارد مخلوط کرده و هم بزنید.

شکلات آب شده و 1 قاشق چایخوری وانیل را اضافه کنید. بعد از اینکه مخلوط خوب یکدست شد نوبت افزودن آرد است. آرد را در چند نوبت یکی در میان با باترمیلک اضافه کنید و با هم زن خوب مخلوط کنید.

سفیده هایی را که جدا کرده بودید را بیاورید و با دور تند هم زن هم بزنید تا کاملا پف کنند. حالا 1/3 از سفیده پف کرده را با قاشق چوبی وارد مخلوط کنید و با مواد زیر و رو کنید. سپس بقیه سفیده را به همان روش با مخلوط ترکیب کنید.

مایه کیک حاضر است و می توانید آن را در سه قالب چرب کرده تقسیم کنید و 30 دقیقه در فر قرار دهید.

وقتی کیکها کاملا پخته شدند، آنها را بیرون آورده و اجازه دهید تا 10 دقیقه خنک شوند.

فیلینگ کیکها را به این صورت آماده کنید که 1/2 فنجان کره، 1 فنجان شکر، شیر تغلیظ شده و 3 زرده تخم مرغ را روی حرارت قرار دهید و مرتب بهم بزنید تا خوب غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و گردو خرد شده، نارگیل و وانیل را درون آن بریزید و هم بزنید. اجازه دهید تا فیلینگ خوب خنک شود تا غلیظ شده و بتوان آن را روی کیکها پخش کرد.

روی کیکها را با فیلینگ بپوشانید و آنها را روی هم قرار دهید. می توانید کمی شکلات آب شده هم در دورتا دور کیک بریزید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *