مواد لازم جهت تهیه کیک شکلاتی آلمانی
آب ½ فنجان
شکلات شیرین آلمانی 4 قطعه (تقریبا 30 گرم)
کره نرم شده 1 و ½ فنجان
شکر سفید 3 فنجان
تخم مرغ 4 عدد
عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری
باترمیلک 1 فنجان
آرد کیک 2 و ½ فنجان
جوش شیرین ½ قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
شیر تغلیظ شده 1 فنجان
زرده تخم مرغ 3 عدد
نارگیل رنده شده یا پودر نارگیل 1 و 1/3 فنجان
گردو خرد شده 1 فنجان
دستور پخت کیک شکلاتی آلمانی
طرز تهیه : فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. سه قالب گرد 9 اینچی حاضر کنید و کمی آنها را چرب کنید.
آرد و نمک و جوش شیرین را در کاسه ای باهم الک کنید و در گوشه ای قرار دهید. در یک شیرجوش، آب را بریزید و 4 قطعه شکلات را درون آن آب کنید سپس از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا خنک شود.
یک کاسه مناسب بردارید و 1 فنجان کره و 2 فنجان شکر را با هم زن خوب بزنید تا خوب کرم رنگ و نرم شوند.
زرده و سفیده 4 تخم مرغ را از هم جدا کنید و زرده ها را یکی یکی وارد مخلوط کرده و هم بزنید.
شکلات آب شده و 1 قاشق چایخوری وانیل را اضافه کنید. بعد از اینکه مخلوط خوب یکدست شد نوبت افزودن آرد است. آرد را در چند نوبت یکی در میان با باترمیلک اضافه کنید و با هم زن خوب مخلوط کنید.
سفیده هایی را که جدا کرده بودید را بیاورید و با دور تند هم زن هم بزنید تا کاملا پف کنند. حالا 1/3 از سفیده پف کرده را با قاشق چوبی وارد مخلوط کنید و با مواد زیر و رو کنید. سپس بقیه سفیده را به همان روش با مخلوط ترکیب کنید.
مایه کیک حاضر است و می توانید آن را در سه قالب چرب کرده تقسیم کنید و 30 دقیقه در فر قرار دهید.
وقتی کیکها کاملا پخته شدند، آنها را بیرون آورده و اجازه دهید تا 10 دقیقه خنک شوند.
فیلینگ کیکها را به این صورت آماده کنید که 1/2 فنجان کره، 1 فنجان شکر، شیر تغلیظ شده و 3 زرده تخم مرغ را روی حرارت قرار دهید و مرتب بهم بزنید تا خوب غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و گردو خرد شده، نارگیل و وانیل را درون آن بریزید و هم بزنید. اجازه دهید تا فیلینگ خوب خنک شود تا غلیظ شده و بتوان آن را روی کیکها پخش کرد.
روی کیکها را با فیلینگ بپوشانید و آنها را روی هم قرار دهید. می توانید کمی شکلات آب شده هم در دورتا دور کیک بریزید.