مواد لازم جهت تهیه کیک پسته ای | بهترین دستور کیک پسته

پسته تازه 3/4 لیوان
آرد 1 لیوان
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
پودر هل 1 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
شیر پرچرب 1/3 لیوان
کره 1/3 لیوان
شکر 2/3 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
آب پرتقال 2 قاشق

دستور پخت کیک پسته ای | بهترین دستور کیک پسته

طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.
قالب مورد نظرتان را کمی به کره آغشته کنید و یک عدد کاغذ روغنی داخل آن بیندازید. پسته ها را به کمک گوشکوب برقی یا غذا ساز به پودر تبدیل کنید. سپس آرد، بکینگ پودر، پودر هل و نمک را با آن مخلوط کنید.
در یک کاسه کوچک شیر و وانیل را باهم مخلوط کنید.
کره و شکر را نیز با سرعت متوسط در ظرفی دیگر خوب باهم هم بزنید. تخم مرغ ها را تک به تک به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. سرعت مخلوط کردن را کم کنید و به ترتیب مخلوط آردی پسته و شیر را در چند مرحله و یکی در میان اضافه کنید طوری که آخرین مخلوطی که اضافه می کنید پودر پسته ای باشد. آب پرتقال را در آخر به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مواد را در قالب بریزید و به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید تا کیک پخته شود و پس از فرو کردن چنگال در آن مواد به آن نچسبند.
نکته: می توانید قبل از اینکه مواد را به قالب انتقال دهید کمی پسته ی خرد شده به آن اضافه کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *