مواد لازم جهت تهیه کیک چهار تخم مرغی | کیک لطیف و سبک

تخم مرغ 4 عدد
نمک 1/2 قاشق چایخوری
آب سرد 2 قاشق
آب داغ 1/2 فنجان
شکر 1 و 1/2 فنجان
وانیل 1 قاشق چایخوری
آرد 1 و 1/2 فنجان
کرم تارتار 1/2 قاشق چایخوری

دستور پخت کیک چهار تخم مرغی | کیک لطیف و سبک

این کیک بافت بسیار نرم و لطیفی دارد و بسیار سبک است.
طرز تهیه: زرده های تخم مرغ را از هم جدا کنید و در یک کاسه بریزید و با همزن دور تند با نمک هم بزنید. رنگ زرده ها باید تقریبا کرمی شود. آب سرد را اضافه کنید و یه مدت 1 دقیقه با دور تند آنها را هم بزنید. این بار آب داغ را اضافه کنید و 5 دقیقه خوب بهم بزنید. به تدریج شکر و وانیل را اضافه کنید و آنقدر مخلوط را هم بزنید تا خامه ای شود. سپس آرد را اضافه کنید.
در کاسه ای سفیده های تخم مرغ را هم بزنید تا کاملا کف کند. کرم تارتار و کمی نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید. مخلوط را به مایه کیک اضافه کنید و مخلوط کنید تا مایه یکدست شود.
کیک را در قالب تیوبی بریزید و 1 ساعت در فر 200 درجه سانتی گراد قرار دهید.
نکته: زمان پخت برای بسیاری از کیک ها بسته به نوع فر دارد بنابراین برای رسیدن به بهترین کیفیت کیک باید مرتبا کیک را چک کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *