مواد لازم جهت تهیه کیک گردویی

آرد ۱ لیوان
پودر گردو ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
تخم مرغ ۶ عدد
کره ۱۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
خامه برای تزئین
قهوه مقداری
وانیل به مقدار لازم

دستور پخت کیک گردویی

طرز تهیه : فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
گردوها را اسیاب کنید ، زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و سفیده را در ظرفی جداگانه با همزن برقی بزنید تا حالت برفی پیدا کند ( وقتی ظرف را برمیگردانید نریزد ) ، زرده تخم مرغ را با وانیل ، شکر ، بیکینگ پودر و کره مخلوط کنید.
سفیده ها را کم کم به مخلوط زرده و کره اضافه کنید و آرام مخلوط نمائید سپس آرد و گردوی پودر شده را قاشق قاشق اضافه نمائید و خیلی آرام و در یک جهت مخلوط کنید.
پس از اماده شدن مخلوط را در قالب یا قالب هایی که چرب کرده اید بریزید و درون فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 40-60 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد سپس از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا سرد شود.
مقداری خامه را با کمی قهوه فوری مخلوط کنید سپس خامه قهوه را بین دو کیک بزنید ، کیک دوم را قرار دهید و روی آن را با بقیه خامه و گردو تزئین کنید ( میتوانید 1 کیک بزرگ آماده کنید و از وسط نصف کنید یا اینکه کیک را در 2 قالب کوچکتر به صورت مجزا آماده کنید ).
نکته ها : میتوانید کیک را ساده سرو کنید یا از انواع مغزها ، شکلات اب شده ، خامه ، مربا و برای تزئین ان استفاده نمائید ، در زمان اماده سازی مایه کیک باید بسیار نرم و ارام مواد را درون سفیده بریزید و هم بزنید.
در 30 دقیقه اول پخت کیک در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد ، برای مطمئن شدن از پخت کامل کیک خلال چوبی را درون کیک کنید و بیرون بکشید ، اگر تمیز بود کیک شما کاملا پخته است.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *