مواد لازم جهت تهیه آموزش فرم دادن خامه با پودر خامه

خامه ساده 1 لیوان
پودر خامه 2 قاشق غذاخوری
پودر قند مقداری

دستور پخت آموزش فرم دادن خامه با پودر خامه

پودر خامه : با حذف رطوبت از خامه معمولی خامه خشک یا پودر خامه بدست میاید و به ازای هر لیوان پودر خامه ، یک لیوان پودر قند و سه لیوان شیر لازم است ( پودر خامه اغلب برای کمک به فرم دهی خامه کاربرد دارد و استفاده از آن به تنهایی پیشنهاد نمیشود ).
فرم دادن خامه با پودر خامه : با استفاده از پودر خامه میتوانید خامه ای تهیه کنید که فرم خود را در حد عالی حفظ میکند ، میشود با هر مدل ماسوره ای به آن شکل داد ، نیازی به شیرین کننده ندارد ، مقاومت آن در برابر گرما عالی است و از همه مهمتر مزه اصلی خامه حفظ میشود.
طرز تهیه : ابتدا کاسه ای که میخواهید خامه را درون آن بریزید و پره های همزن را 15 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا سرد شوند ( سرد شدن کاسه و پره همزن در عمل آوری بهتر و سریع تر خامه موثر است ).
کاسه را از فریزر خارج کنید ، خامه را داخل کاسه بریزید و 2 قاشق پودر خامه به آن اضافه کنید ، با قاشق کمی خامه و پودر خامه را مخلوط کنید ، با دور کند همزن 10 ثانیه خامه را بزنید سپس دور همزن را تند کنید و 3 دقیقه با دور تند خامه را بزنید تا خامه فرم بگیرد و حجیم شود ، در این مرحله در صورت تمایل میتوانید مقداری پودر قند اضافه کنید ( همچنین میتوانید اسانس ، رنگ خوراکی ، پودر کاکائو و نیز اضافه نمایید ).
حالا میتوانید خامه آماده را برای تزیین مورد استفاده قرار دهید ، این خامه تا چند ساعت بیرون از یخچال کیفیت خود را بدون هیچ تغییری حفظ میکند.
نکته ها : میتوانید برای تزییناتی مانند شکوفه زدن روی کیک که خامه سفت تری مورد نیاز است مقدار پودر خامه را به 3 قاشق غذاخوری نیز افزایش دهید که در اینصورت استفاده از اسانس ها مانند اسانس وانیل پیشنهاد میشود.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *