مواد لازم جهت تهیه ادویه غذاهای ترکی

دستور پخت ادویه غذاهای ترکی

ادویه غذاهای ترکی
پودر فلفل قرمز 6 قاشق . نعناع خشک 3 قاشق . دارچین 2 قاشق
پودر سیر 2 قاشق . پودر زیره 1 قاشق . نمک 1 قاشق
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری . پونه 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه: تمام ادویه های مذکور را در میکسر خوب باهم مخلوط کنید و در نهایت پودر بدست آمده را در یک بطری شیشه ای نگهداری کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *