مواد لازم جهت تهیه ادویه مخصوص پای سیب

دارچین 4 قاشق چایخوری
جوز هندی 2 قاشق چایخوری
پودر هل 1 قاشق چایخوری

دستور پخت ادویه مخصوص پای سیب

طرز تهیه: پودر دارچین، پودر هل و پودر جوز هندی را در کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس در شیشه کوچکی بریزید و درب آن را محکم کنید. شیشه ادویه را در جای خنک و دور از نور آفتاب نگهداری کنید تا عطر ادویه ها از بین نرود.

نکته: تهیه ادویه بصورت خانگی به مراتب ارزانتر و به صرفه تر و از لحاظ عطر و طعم نیز کیفیت بهتری خواهد داشت. می توانید این ادویه را در اندازه های بیشتر تهیه کنید و در شیشه نگهداری کنید.
این ادویه چاشنی فوق العاده ای برای سیب است. بنابراین بهترین ادویه برای پای سیب و انواع کیک (مانند کیک سیب و دارچین و کیک سیب و گردو) ، شیرینی و دسر است که با سیب تهیه می شوند.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *