مواد لازم جهت تهیه اردور مرغ و کرفس
سینه مرغ 2 عدد
ساقه نرم کرفس 4 عدد
کاهوی خرد شده 2 لیوان
پنیر موزارلا رنده شده 1/2 لیوان
سس مایونز 4 قاشق غذاخوری
نان تست به مقدار لازم
دستور پخت اردور مرغ و کرفس
طرز تهیه : سینه مرغ را با پیاز ، نمک و فلفل بپزید. سپس سینه مرغ پخته شده را به تکه های کوچک خرد کنید.
ساقه های کرفس را ریز خرد کنید ( برای تهیه غذاهای خام از ساقه های داخلی و نرم کرفس استفاده کنید ) و همراه با پنیر رنده شده به تکه های مرغ اضافه و مخلوط کنید.
سس مایونز ، نمک و فلفل را به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید تا اردور یکدست شود ( میتوانید کمی آبلیموی تازه هم اضافه کنید ).
نان های تست را کمی حرارت دهید تا برشته شوند. سپس بین هر دو نان مقداری از مواد اردور و مقداری کاهوی خرد شده بریزید و سرو کنید.