طرز تهیه استانبولی ماهی برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه استانبولی ماهی

برنج 4 لیوان
ماهی تکه تکه شده 1 کیلو
لوبیا سبز پخته 2 تا 3 لیوان
فلفل سبز شیرین 2 عدد
سیب زمینی متوسط 2 عدد
رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط 2 عدد
سیر رنده شده 3 حبه
زردچوبه و دارچین 1 قاشق مرباخوری
نمک، فلفل، آبلیمو وزعفران به میزان لازم

دستور پخت استانبولی ماهی

طرز تهیه: برنج را در آب با کمی نمک بخیسانید و آن را آبکش کنید. ( برنج را باید از حد معمول زنده تر برداشت.)
یک تابه حاضر کنید تا ماهی را در آن حاضر کنید. کمی روغن در تابه بریزید و 1 عدد پیاز در آن ریز کنید. کمی نمک و زردچوبه اضافه کنید و فیله ها را درون تابه بریزید. ماهی های را خوب تفت دهید و 1 استکان آب اضافه کنید. اجازه دهید تا حدود 5 دقیقه ماهی بپزد.

پیاز باقی مانده را رنده و آب آن را خالی کنید.سیر رنده شده را با پیاز و ماهی های پخته شده خوب ورز دهید تا به صورت گلوله های کوچک در بیاورید. در تابه روغن بریزید و آنها را سرخ کنید.

تابه دیگری حاضر کنیدو در کمی روغن، فلفل سبز ها را تفت دهید. کمی زردچوبه افزوده و سپس لوبیا سبز را داخل آن بریزید. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس ماهی را اضافه کنید و هم بزنید.

در کنار تابه کمی روغن بریزد و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید و در انتها کمی آبلیمو را به دلخواه اضافه کنید.

در مرحله آخر برنج را همراه همه مواد دیگر در قابلمه بریزید و هم بزنید و اجازه دهید تا دم بکشد.

دیدگاهتان را بنویسید