طرز تهیه استیک با سس سیر برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه استیک با سس سیر

دستور پخت استیک با سس سیر

استیک با سس موسیر
گوشت فیله گوسفند یا راسته گوساله 600 گرم . آب گوشت 1 لیوان . کره 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق چایخوری . سس سویا 2 قاشق چایخوری . سرکه 2 قاشق چایخوری
خامه 1/3 لیوان . سیر خرد شده 2 عدد . پیاز 2 عدد . آبلیمو و نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : گوشت ها را به 4 قسمت برش بزنید ، سطح گوشت را با چنگال سوراخ سوراخ کنید ، داخل کاسه ای مقداری روغن مایع ، آبلیمو ، نمک و فلفل را مخلوط کنید و دو طرف گوشت را با آن ماساژ دهید سپس گوشت ها را داخل کیسه فریزر بگذارید و حداقل 4 ساعت در یخچال استراحت دهید.
کره را داخل ماهیتابه بریزید و پس از اینکه ذوب شد گوشت را اضافه کنید و دو طرف گوشت را با حرارت متوسط سرخ کنید و از روی حرارت بردارید ( اگر حرارت کم باشد گوشت اب میندازد و استیک سفت میشود ).
برای تهیه سس استیک ابتدا پیاز و سیر خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید ( همان ماهیتابه که گوشت را سرخ کرده اید ) و با حرارت متوسط تفت دهید تا نرم شوند.
رب گوجه فرنگی ، سس سویا ، سرکه و آب گوشت را باهم مخلوط کنید و به پیاز و سیر تفت خورده اضافه کنید ، حرارت را زیاد کنید تا سس به جوش بیاید سپس خامه ، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا سس غلیظ شود ، سس و استیک را در ظرف بریزید و با جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.
نکته ها : اندازه استاندارد استیک 20 سانتیمتر در 15 سانتیمتر و قطر 3 سانتیمتر است ، بهتر است از روغن زیتون برای ماساژ گوشت استفاده کنید

دیدگاهتان را بنویسید