طرز تهیه املت کیسه ای برای 2 نفر

مواد لازم جهت تهیه املت کیسه ای

تخم مرغ 2 عدد
کالباس خرد شده چند برگ
پنیر چدار رنده شده نصف لیوان
پیاز کوچک خرد شده 1 عدد
قارچ متوسط 2 عدد
فلفل سبز خرد شده 3 عدد
سس گوجه فرنگی 2 قاشق

دستور پخت املت کیسه ای

طرز تهیه: یک قابلمه را تا نصفه آب کنید و روی گاز قرار دهید تا بجوشد.
یک عدد کیسه ی دردار (زیپ پک) حاضر کنید و تخم مرغها را در کف کیسه بشکنید. درب کیسه را ببندید و تخم مرغها را با دست فشار دهید تا زرده ها بشکنند.
حالا درب زیپ پک را باز کنید و کالباس خرد شده، پیاز، فلفل، پنیر چدار و سس گوجه فرنگی را به تخم مرغ اضافه کنید.
سپس به آرامی هوای کیسه را خارج کرده و درب آن را ببندید. دقت کنید که محتویات در کف کیسه جمع شده باشد.
کیسه ی املت را درون قابلمه ی پر از آب جوش قرار دهید. 15 دقیقه صبر کنید تا املت کاملا سفت و پخته شود.

دیدگاهتان را بنویسید