طرز تهیه انچیلادا فلفل سبز با سس پنیر برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه انچیلادا فلفل سبز با سس پنیر

دستور پخت انچیلادا فلفل سبز با سس پنیر

انچیلادا فلفل سبز با سس پنیر
خمیر ترتیلا 10 عدد . فلفل سبز 5 عدد . سیر 5 حبه . پنیر رنده شده 1 لیوان . سس پنیر 1 لیوان
طرز تهیه : فلفل سبزها را به نوبت روی آتش قرار دهید تا کباب شوند ( کباب کردن فلفل ها از تندی فلفل میکاهد و هضم ان را اسان میکند ).
فلفل های کبابی را تمیز کنید ( فلفل ها را از وسط نصف کنید و دانه ها و سر آن را دور بیندازید ).
داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، خمیر نان های ترتیلا را به نوبت داخل ماهیتابه قرار دهید و پس از اینکه حباب زد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز آماده شود ، سپس داخل هر نان را با مقداری پنیر ، سیر رنده شده و نصفه فلفل سبز پر کنید و نان را رول نمایید.
داخل ظرف پیرکس را چرب کنید و رول های نان را کنار هم داخل ظرف بچینید ، روی نان ها سس مخصوص پنیر بریزید و پخش کنید سپس باقی مانده پنیر را روی رول ها بریزید.
ظرف را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 دقیقه قرار دهید سپس انچیلادای فلفل پنیری را همراه با خامه ترش سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید