طرز تهیه انچیلادا (مکزیک) برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه انچیلادا (مکزیک)

دستور پخت انچیلادا (مکزیک)

انچیلادا ( مکزیک )
نان ترتیلا 10 عدد . پیاز 1 عدد . سیر 2 حبه . گوجه فرنگی خرد شده 2 لیوان . فلفل دلمه ای 1 عدد
خامه ترش 1 لیوان . پنیر چدار رنده شده 1 لیوان . پنیر پیتزا رنده شده 2 لیوان . نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید ؛ نان ترتیلا را بخرید یا خودتان نان ترتیلا را آماده کنید.
داخل ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، نان ها را به نوبت داخل ماهیتابه بگذارید تا گرم شود ( میتوانید از ماکروفر هم برای گرم کردن نان ها استفاده کنید ).
پنیر چدار و پنیر پیتزای رنده شده را باهم مخلوط کنید و داخل هر نان مقداری پنیر بریزید ، نان ها را رول کنید و داخل ظرف پیرکسی که چرب کرده اید قرار دهید و به صورت مرتب در کنار هم بچینید.
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، پیاز و سیر را خرد کنید و به روغن اضافه کنید ، تفت دهید تا نرم شوند سپس گوجه فرنگی های ریز خرد شده ، فلفل دلمه ای خرد شده ، نصف لیوان آب ، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد بپزند و سس یکدست شود.
سس را روی نان های ترتیلا بریزید و پخش کنید سپس روی سس را با مخلوط پنیر پیتزا و پنیر چدار باقی مانده پوشش دهید ، ظرف را داخل فری که از قبل روشن کرده اید به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا انچیلادا آماده شود.
نچیلادا را در ظرف بکشید و همراه با کاهوی خرد شده و خامه ترش و تزیین و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید